Julemat

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest! Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller …

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Julemat

    Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest! Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller best når man har lagd det selv, enten på tradisjonelt vis eller med ny vri. En julebok for alle generasjoner fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler. Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2018
    Forlag
    Cappelen Damm
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788202610005
    Sider
    159
    Emne
    Høyde
    252
    Bredde
    198
    Vekt
    646
    Fotografier av
    Randem, Mette

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.