Fuglefrydhvordan skape kvitrende hager og balkonger

Kort om boken

Anne Havåg Holter-Hovind er ikke bare hageentusiast og fugleelsker. Hun er også arkitekt, og driver Moseplassen, Norges største hageblogg. I Annes hage kryr det av småfugler som spiser, drikker, leker, bader, kurtiserer og sover. De kvitrende hagegj…
Fri frakt
399,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Fuglefryd

  Anne Havåg Holter-Hovind er ikke bare hageentusiast og fugleelsker. Hun er også arkitekt, og driver Moseplassen, Norges største hageblogg.

  I Annes hage kryr det av småfugler som spiser, drikker, leker, bader, kurtiserer og sover. De kvitrende hagegjestene skaper mye liv og glede, og de gjør hagen komplett med farger, bevegelser, lyder og personligheter. I tillegg bekjemper de skadedyr og bidrar til et biologisk mangfold.

  I denne gjennomillustrerte boken bringer hun oss tett på de ulike fuglene og særtrekkene deres, og hun forteller på inspirerende vis hvordan du best kan skape en fuglevennlig uteplass. Denne sjarmerende og lærerike praktboken er en flott gave til alle fugleelskere.

  Dette finner du i boken: Mer enn 300 fargebilder – hvordan skape en fuglevennlig hage – tips til fôringsplasser og fuglebad – kokebok for småfugler – hvilke fugler liker hva slags mat – plantetips – hvordan bygge og henge opp fuglekasser og brett – fakta om de 30 vanligste hagefuglene – når på året kommer de ulike fuglene – shoppingtips.

  «Til alle natur-, hage- og fugleelskarar: Her er ei fantastisk bok ... personleg (og inspirerande) frå første blad, vender seg til alle som er glad i hagen sin (stor eller liten), ja, om enn den vert avgrensa til ein altan- eller blomsterkasse. Med råd og vink, og framfor alt framragande bilete av fargerike og songglade småfuglar, åpnar ho opp for eit rikare 'heimeliv'.» Harald Myklebust, Dagen «Dette er drømmeboken for fugleelskere» VG

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Font
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788281693517
  Sider
  277
  Emne
  Fugler, Hager
  Illustrert av
  Holter-Hovind, Anne Havåg

  Anbefalt

  Anbefalt