Sokkerstrikking hele året

Kort om boken

En super oppskriftsbok for deg som vil strikke sokker, enten du har strikke-erfaring eller er en nybegynner. 52 unike oppskrifter, sokker for hele året! Strikking er tradisjon, men en tradisjon som fornyes med mønsterstrikk for vår tid. Bitta Mikkel…
Fri frakt
349,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Sokker

  En super oppskriftsbok for deg som vil strikke sokker, enten du har strikke-erfaring eller er en nybegynner. 52 unike oppskrifter, sokker for hele året!

  Strikking er tradisjon, men en tradisjon som fornyes med mønsterstrikk for vår tid. Bitta Mikkelborg selger egendesignede strikkemønstre i inn- og utland, og for første gang får vi dem i hendig bokform. Du kan velge blant 52 unike oppskrifter, sokker for hele året. Sokkemodellene har hvert sitt karakteristiske navn, som Espen Askepott, Flørtende føtter og prematursokken Amandus.

  Hobbystrikkere fra hele landet tester ut Bitta Mikkelborgs oppskrifter underveis i prosessen. Strikkegruppa Bittamis design for strikkelystne har nå ca. 1.500 medlemmer. Boka er rikt illustrert med tydelige strikkemønstre, og med fotografier og tegninger av Ellen Lande Gossner.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Pax
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788253036236
  Sider
  247
  Emne
  Strikking
  Illustrert av
  Gossner, Ellen Lande

  Anbefalt

  Anbefalt