På tokt i Middelhavetnatur, kultur og gastronomi fra Capri til Saint-Tropez

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fra villakulturen i romertiden til de rikes helsebringende vinteropphold på 1900-tallet, og til dagens glade ferieturisme. Det som gjør disse vakre Middelhavsområdene spesielt spennende, er og blir samspillet mellom menneske og natur. Vi besøker øye…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om På tokt i Middelhavet

    Fra villakulturen i romertiden til de rikes helsebringende vinteropphold på 1900-tallet, og til dagens glade ferieturisme. Det som gjør disse vakre Middelhavsområdene spesielt spennende, er og blir samspillet mellom menneske og natur. Vi besøker øyer i Nord- Middelhavet, som Capri, Elba og Korsica, og er blant annet innom Portofino og Nice, på vei til St. Tropez. Med hvert kapittel på vår reise følger smaksprøver fra det lokale kjøkken. Boka er gjennomillustrert med tegninger og vakre akvareller av Catherine Wiborg.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2003
    Forlag
    Damm
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788249600786
    Sider
    161
    Related products
    20040712155153_sauid
    Height
    279
    Width
    204
    Vekt
    900
    Illustrert av
    Wiborg, Catherine

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.