Hopp til hovedinnholdet

Mat og medisin - lærebok i generell og klinisk ernæring

  • Innbundet

  • 2019

  • Norsk, Bokmål

Mat og medisin - Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.
Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.

Kan bestilles til 147 butikker

På nettlager (sendes innen 1-3 virkedager)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed