Snøbarnet

Snøbarnet

en roman

Pris
169,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

MIDLERTIDIG UTSOLGT

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(2)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus MIDLERTIDIG UTSOLGT
Format Pocket
Utgivelsesår 2016
Forlag Pantagruel
Språk Bokmål
ISBN 9788279008385
Sider 375
Originaltittel The snow child
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk
Pocket Bokmål
Innbundet Bokmål
Pocket Bokmål

Om Snøbarnet

Alaska, 1920: et brutalt sted å begynne et helt nytt liv. Spesielt tøft er det for det nyankomne ekteparet Jack og Mabel. I et innfall av lek ved vinterens første snøfall bygger Jack og Mabel et barn i snøen. Neste morgen er snøbarnet forsvunnet, men de skimter en ung, blond jente som springer mellom trærne. Den lille jenta kaller seg selv Faina. Hun er et barn av skogen som på uforklarlig vis overlever i Alaskas villmark. Med uendelig tålmodighet vinner paret jentas vennskap og ser snart på henne som sin egen datter. De anstrenger seg for å forstå Faina og hennes historie, som er som hentet ut av sidene i et eventyr. Men i dette vakre, brutale landskapet er ikke alt slik man skulle tro. Sannheten om Faina vil forandre dem for alltid.

.En magisk fortelling. HENNE .Tenk om jeg hadde gått glipp av denne. Da hadde jeg vært en fantastisk opplevelse fattigere.. JULIES BOKBABBEL, bokblogger .Eventyrleg vakkert!. TURID ØYRE ØYGARD, Handelshuset Libris .Det er lenge siden jeg har lest en så vakker bok!. Fra bokbloggen Leserommet .En av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Den fascinerer og berører hjertet.. LIV TOVE NYBERG, SiT Tapir fagbokhandel

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn