Bjørnstad

Bjørnstad

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(2)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202457211
Sider 425
Originaltittel Björnstad
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Engelsk
Pocket Bokmål

Om Bjørnstad

Ny roman fra forfatteren av bestselgeren En mann ved navn Ove.

Bjørnstad er den første delen i en serie om et lite sted med store drømmer. Den handler om unge jenters udødelige vennskap, og om unge gutter som spiller hockey med en hel bygds forventninger hvilende på sine skuldre. Men det handler også om en uoppklart forbrytelse, om hvor raskt et samfunn kan lære seg å lukke øynene og om de forferdelige tingene vi iblant er villige til å gjøre for å oppnå suksess.

Midt i alt dette står Peter, som flytter hjem etter livet som hockeyproff for å bygge opp det lokale laget, og Mira som slites mellom advokatkarrieren og et stille liv i skogen som kone og mor. Dette er en fortelling om idrett og familieliv, og om hvor langt vi er villige til å gå for å beskytte barna våre.

"Backman har skrevet en fremragende, emosjonell og tankevekkende roman om så mye mer enn en by og dens ishockeylag. "Bjørnstad" er en bok om vennskap, tilhørighet, ansvar og foreldreskapets ulike byrder. Og det er en bok om konsekvensene av hemmelighold." Beate Ellingsen, Heartart «En fortelling med stor dramatikk og sterke følelser, en av årets beste skjønnlitterære bøker.» Dagen «Bjørnstad er en realistisk relasjonsroman med alvorlig tematikk som utspiller seg i en gudsforlatt småby et sted i Norrland. Men Backmans stil er umiskjennelig ... Dramaturgisk er boken godt oppbygd, her skjer ingen drap, men spenningen i fortellingen bygges opp på nesten thrilleraktig vis. En sterk fortelling (...) ikke minst selve hockeyspillet engasjerer (noe som ikke sier lite, ettersom jeg er komplett uinteressert i sporten).» Sydsvenskan "En sidevender." Göteborgs-Posten "En herlig leseopplevelse." Mariestads-Tidningen "Bjørnstad er en klok og innsiktsfull roman" Erik Valebrokk, Mitt liv som Erik (Blogg) «Du kommer til å elske denne fengslende romanen.» People «Backman er en mester, karakterene hans er gjenkjennelige og likevel originale, uperfekte, men like fullt heroiske. En grundig og medrivende skildring av hva det vil si å være menneske som jeg vil huske lenge.» Kirkus Reviews «Mesterlig i sin fortellerstil og ærlighet. Dette er en ny seier for Backman, som til og med overgår den hyllede En mann ved navn Ove.» The Amazon Book Review "En imponerende roman, ulikt alt annet." BTJ (SE)

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Camilla Larssen
13. august 2017

Nydelig!

Har lest alt av Backman, og han svikter ikke. Nydelig skrevet, teksten flyter, gode skildringer av karakterer på en slik måte at man føler man blir glad i dem. Spennende, morsom, provoserende og rørende. Gøy at han er i gang med en serie, bare synd man må vente på neste bok!


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Fredrik Backman

Fredrik Backman
Fredrik Backmans suksessrike debutroman En mann som heter Ove er utgitti mer enn 20 land. Foto: Kalle Assbring
Les mer om forfatteren

Tips en venn