Bjørnstad

Forfatter

Del 1 av serien

Kort om boken

Ny roman fra forfatteren av bestselgeren En mann ved navn Ove. Bjørnstad er den første delen i en serie om et lite sted med store drømmer. Den handler om unge jenters udødelige vennskap, og om unge gutter som spiller hockey med en hel bygds forvent…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Bjørnstad

  Ny roman fra forfatteren av bestselgeren En mann ved navn Ove.

  Bjørnstad er den første delen i en serie om et lite sted med store drømmer. Den handler om unge jenters udødelige vennskap, og om unge gutter som spiller hockey med en hel bygds forventninger hvilende på sine skuldre. Men det handler også om en uoppklart forbrytelse, om hvor raskt et samfunn kan lære seg å lukke øynene og om de forferdelige tingene vi iblant er villige til å gjøre for å oppnå suksess.

  Midt i alt dette står Peter, som flytter hjem etter livet som hockeyproff for å bygge opp det lokale laget, og Mira som slites mellom advokatkarrieren og et stille liv i skogen som kone og mor. Dette er en fortelling om idrett og familieliv, og om hvor langt vi er villige til å gå for å beskytte barna våre.

  "Backman har skrevet en fremragende, emosjonell og tankevekkende roman om så mye mer enn en by og dens ishockeylag. "Bjørnstad" er en bok om vennskap, tilhørighet, ansvar og foreldreskapets ulike byrder. Og det er en bok om konsekvensene av hemmelighold." Beate Ellingsen, Heartart «En fortelling med stor dramatikk og sterke følelser, en av årets beste skjønnlitterære bøker.» Dagen «Bjørnstad er en realistisk relasjonsroman med alvorlig tematikk som utspiller seg i en gudsforlatt småby et sted i Norrland. Men Backmans stil er umiskjennelig ... Dramaturgisk er boken godt oppbygd, her skjer ingen drap, men spenningen i fortellingen bygges opp på nesten thrilleraktig vis. En sterk fortelling (...) ikke minst selve hockeyspillet engasjerer (noe som ikke sier lite, ettersom jeg er komplett uinteressert i sporten).» Sydsvenskan "En sidevender." Göteborgs-Posten "En herlig leseopplevelse." Mariestads-Tidningen "Bjørnstad er en klok og innsiktsfull roman" Erik Valebrokk, Mitt liv som Erik (Blogg) «Du kommer til å elske denne fengslende romanen.» People «Backman er en mester, karakterene hans er gjenkjennelige og likevel originale, uperfekte, men like fullt heroiske. En grundig og medrivende skildring av hva det vil si å være menneske som jeg vil huske lenge.» Kirkus Reviews «Mesterlig i sin fortellerstil og ærlighet. Dette er en ny seier for Backman, som til og med overgår den hyllede En mann ved navn Ove.» The Amazon Book Review "En imponerende roman, ulikt alt annet." BTJ (SE)

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Fredrik Backman

  Fredrik  Backman

  Fredrik Backmans suksessrike debutroman En mann som heter Ove er utgitti mer enn 20 land. Foto: Kalle Assbring

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202457211
  Sider
  425
  Originaltittel
  Björnstad
  Sted
  Height
  212
  Width
  139
  Weight
  510
  Oversatt av
  Blomgren, Einar
  Nummer
  1

  Anbefalt