Sesongmat

Sesongmat
Nettpris
239,-
Førpris 399,- Spar 160,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

Klikk&Hent denne varen
Klikk&Hent flere varer samtidig
Vi sender deg en SMS når varen er klar til henting. Du betaler i butikken når du henter varen.
Legg inn mobilnummer
Legg varene du ønsker i handlekurven. Fra handlekurven velger du Klikk&Hent som leveringsmetode.

NETTBESTILLING

- hjemlevering eller Klikk&Hent flere varer

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-

VIPPS

- kjøp raskt og enkelt!

Vipps

Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Kom forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293191261
Sider 272
Illustrert av Klakegg, Øystein

Om Sesongmat

SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter. SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging. Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg. Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn