Leggetid

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fantasifull og fargerik godnatthistorie Pappa seier at det er leggetid, men jenta vil at dei skal lese meir. Berre ei bok til før ho legg seg! Ho skulle ynskje at nokon hadde skrive ei bok om henne. Men i bokhyllene finst det berre bøker om andre, …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Leggetid

  Fantasifull og fargerik godnatthistorie Pappa seier at det er leggetid, men jenta vil at dei skal lese meir. Berre ei bok til før ho legg seg! Ho skulle ynskje at nokon hadde skrive ei bok om henne. Men i bokhyllene finst det berre bøker om andre, ho skulle ynskje at nokon hadde skrive ei bok om henne. Saman diktar dei to opp boka om jenta. Skal det vere slimmonster i den boka? Skal ho klatre opp på verdas høgaste fjell? Skal ho reise tilbake i tid for å møte bestefar? Skal ho reise til framtida og møte seg sjølv som vaksen? Ja, alt er mogleg i ei bok. Men om alt er mogleg, kan jo alt mogleg skummelt også hende. Og kva skjer når pappa blir så ivrig med å dikte at han gløymer at det faktisk er leggetid?


  «Sidene er fylte av detaljer som tåler å bli lest mange ganger, alt i et vell av fint avstemte farger» «Både verbalt og visuelt er «Leggetid» en hjertevarm og festlig fortelling om å skape magi sammen, om å dele tid og nærhet» «Smart metaforteljing fra. Frode Grytten og Mari Kanstad Johnsen» «Leggetid er en perle av en bok - som garantert vil inspirere små og store. [...] Toppkarakter! » «Leggetid» er ei fantastisk koseleg fabelreise der pappa føyeleg er med på ungen sine påhitt, men òg er skapande med på leiken» «Frode Gryttens dialog gjør settingen troverdig og Mari Kanstad Johnsens muntre illustrasjoner gjør det enkelt å dra på smilebåndet og kjenne seg igjen i scenarioet. Tekst og bilder utfyller hverandre godt i boken.» «Ei gåve av ei godnattbok til alle som vil setje fyr på fantasien og draumande.» «En ode til fantasien, forestillingsevnen, litteraturen og godnatt-lesningen. Årets koseligste barnebok.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Samlaget
  Språk
  Nynorsk
  ISBN
  9788234000805
  Sider
  36
  Height
  305
  Width
  218
  Weight
  436
  Illustrert av
  Johnsen, Mari Kanstad

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.