Forbrytelsene i Oxford

Forbrytelsene i Oxford

Pris
339,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2008
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205347205
Sider 184
Originaltittel Los crimenes de Oxford
Se flere detaljer  

Om Forbrytelsene i Oxford

Kan drap oppklares ved hjelp av matematikk og logiske rekker? Prisbelønnet argentinsk kriminalroman fra matematikermiljø i Oxford. En eldre kvinne som en gang var med på å dechiffrere nazistenes Enigma-koder, myrdes i sitt hjem. Like før drapet finner den kjente matematikkprofessoren Arthur Seldom ved universitetet i Oxford en usignert lapp i posthyllen sin. På lappen står ordene «den første i rekken» samt adressen til den døde kvinnen og et klokkeslett, som om det dreier seg om en avtale. Under teksten er det tegnet en sirlig sirkel. Seldom tror at han har fått dette budskapet fordi han har skrevet en bok om logiske rekker, der et av kapitlene handler om seriemordere. Det neste drapet . som også varsles med en lapp i Seldoms posthylle og tegningen av et symbol .; tyder på at morderen bevisst går inn for å utfordre matematikeren. Men hvordan skal symbolene tolkes?Guillermo Martínez (født 1962 i Bahía Blanca i Argentina) er matematiker. Han har studert ved universitetet i Oxford. I 2003 fikk han den prestisjetunge Planeta-prisen for Forbrytelsene i Oxford, som også er filmet.Tidligere bok på norsk: Om Roderer (1995).


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Guillermo Martinez

Anbefalt


Tips en venn