Snart sover du

et års god natt

Snart sover du
Pris
Pris
99,- 99,-
Innbundet
Vakker nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202507534
Sjanger Godnatthistorier
Emne Søvn; Årstider
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål

Om Snart sover du

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.

"Tenk å kunne få barn til å sovne om kvelden og kjenne at de er en del av den store, snurrende helheten som heter verden. [...] Jeg vet ikke sikkert at det er slik den vakre godnattboka til Haddy Njie og Lisa Aisato vil virke, men utsiktene er gode. Koblingen mellom årstidene og døgnets veksling mellom dag og natt er et godt grep." Marianne Lystrup, Vårt Land "vakkert er beskrivelsen jeg tyr til når jeg ser og leser billedboka "Snart sover du. Et års god natt", skapt av søskenparet Haddy Njie og Lisa Aisato. [...] Uttrykksfullt, fargesprakende, bilder som fungerer som fortellinger i seg selv. Rett og slett en god bok. Som allerede nå melder seg på som kandidat til årets vakreste bok." Finn Stenstad, Tønsberg Blad

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
4
4
0
3
1
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

M
15. februar 2020

Skremmende vinter

Vår, sommer og høst er fine, men dattera vår ble så skremt av vinter at vi ikke fikk til å fullføre boka. Vinter ser balsamert ut, med bandasjen flagrende rundt seg.


Ord som beskriver produktet:

Orket ikke å fullføre


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn