Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Gutt og Jente later som

Gutt og Jente later som

Nettpris
74,-
Veil. pris 148,- Spar 74,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202521110
Sider 26
Emne Identitet; Lek
Se flere detaljer  

Om Gutt og Jente later som

Med lettfattelige setninger og et tema som identitet, skjeler forfatter Hilde Matre Larsen til klassikere innenfor brukslitteraturen for de minste. Mari Kanstad Johnsens renskårne tegninger gir de samme assosiasjonene. Men Gutt og Jente later som er noe ganske annet enn syttitallets pedagogiske bildebøker. Perspektivet er kompromissløst, barnlig og lekent. Og alt er mulig for Gutt og Jente.

Nominert til Brageprisen 2017 Fra Bragejuryens begrunnelse: "Gutt og jenter later som er ei av to bøker i ein ny serie av Hilde Matre Larsen og Mari Kanstad Johnsen. Serien er inspirert av, men driv òg harselas med, pedagogisk innretta småbarnsbildebøker slik vi kjenner dei frå 70-talet. (...) Gjennom eit enkelt mønster manøvrerer forteljinga i store kjensler. Tekst og illustrasjon viser heile tida barneperspektivet, og speiler det eksplosive og fantastiske i leiken. (...) Det visuelle romme...

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Kine Hagen Hermansen, ARK Grønland Basar
5. april 2017

God bok til de minste!

Gutt og Jente er bestevenner (eller kanskje søsken?) og gjør som unger gjør. Leker, krangler, ler og griner - men mest av alt har det akkurat så rampete og gøy som unger skal! Og Voksen titter bare innom av og til og gjør som voksne skal gjøre - være en trygg og litt korrigerende havn. Kjempefin bok! Den er enkelt lagt opp, men treffer. Jeg både lo og gråt jeg.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Hilde Matre Larsen

Anbefalt


Tips en venn