Hamsunfantasier

Hamsunfantasier

Pris
398,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2009
Forlag Forlaget Press
Språk Bokmål
ISBN 9788275473705
Sider 143
Emne Bildende kunst; Forfattere

Om Hamsunfantasier

I denne generøse billedkavalkaden fra Knut Hamsuns verden byr et landslag av Norges fremste billedkunstnere på tolkninger av Sult, Victoria, Mysterier, Markens grøde, Pan og diktene i Det vilde kor. Ingar Sletten Kolloen introduserer de utvalgte verkene og har sammen med kunstnerne identifisert tekststeder som ledsager maleriene. Kunstkritikeren Tommy Olsson avslutter med en utdypende meditasjon om Hamsuns billedskapende kraft - slik den nedfeller seg i kunstverkene. Malerier av Unni Askeland, Benjamin Bergman, Sverre Koren Bjertnæs, Håkon Bleken, Marianne Bratteli, Peter Esdaile, Harald Fenn, Anne Karin Furunes, Therese Nortvedt, Kjell Erik Killi Olsen. Dette praktverket er initiert av Kristin Jordfald og utgis i forbindelse med kunstutstillingen HamsunFantasier


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn