Mere blod

Forfatter , Del 2 av serien Blod-bøkene
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (5 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Med Blod på snø, og nå oppfølgeren Mere blod, har Jo Nesbø beveget seg over i en ny krimsjanger som er svært godt mottatt av kritikere og lesere. Det er august 1977. Jon Hansen, en velmenende og fredselskende hippie, stiger av bussen i Kåsund på Fi…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Mere blod

  Med Blod på snø, og nå oppfølgeren Mere blod, har Jo Nesbø beveget seg over i en ny krimsjanger som er svært godt mottatt av kritikere og lesere.

  Det er august 1977. Jon Hansen, en velmenende og fredselskende hippie, stiger av bussen i Kåsund på Finnmarksvidda. Lenger nord og vekk fra sin opprinnelig solide middelklassebakgrunn kommer han ikke. Jon begynte å selge hasj for å finansiere leukemibehandling av datteren Anna, men ting kom ut av kontroll da Fiskeren - kongen av Oslos narkomarked - ble overbevist om at Jon var mannen som hadde drept en av leiemorderne hans. Jon fikk et tilbud han ikke kunne si nei til: Han blir Fiskerens nye ekspeditør. Men Jon er ikke i stand til å drepe og må rømme. Til samene på Finnmarksvidda sier Jon at han heter Ulf og at han er kommet for å gå på rypejakt, men den begynner ikke før om en uke. Ulf dykker ned i lokalsamfunnet og blir fort en del av intrigene rundt Lea, som er gift med den mektige fiskeren Hugo som er savnet på sjøen. Det oppstår søt musikk mellom Ulf og Lea. Hun låner ham rifle til rypejakten og gjeterhy tte på vidda. Men jakten på han som kaller seg Ulf er begynt. Fiskeren og hans menn er på sporet.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Aschehoug
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788203359279
  Sider
  235
  Sjanger
  Sted
  Related products
  20150528192337726
  Height
  213
  Width
  139
  Vekt
  365
  Nummer
  2

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.