Dommedag og djevlepakt

Dommedag og djevlepakt

Henrik Ibsens forfatterskap - fullt og helt

Pris
549,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Produseres på bestilling

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Produseres på bestilling
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205459922
Sider 608
Emne Litterær analyse; Skuespill

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Dommedag og djevlepakt

Dristig og overbevisende nylesning av Henrik Ibsens dramaer. Kan bestilles! Det offisielle bildet av Ibsen, kjent fra litteraturhistoriene, fremstiller ham som en våpenbror til den kulturradikale Georg Brandes, og forfatterskapet som et sentralt norsk bidrag til Det moderne gjennombrudd.Jørgen Haugans bok tilbyr en nylesning av hele Ibsens forfatterskap, idet han følger Ibsens oppfordring til å lese verkene i kronologisk sammenheng og ikke springe over et eneste stykke. Denne lesemåten gjør det mulig å tegne et helt nytt bilde av den dikteren alle tror de kjenner så godt. Ibsen ble nemlig aldri kulturradikal, men hadde sine røtter i kristendommen, med vekt på kjærlighetsbudet og på kravet om samsvar mellom ord og handling. Bokens påstand er at alle Ibsens dramaer på ulike måter ligger innenfor dette universet, hvilket underbygges gjennom Haugans grundige verkanalyser. "En gave til alle som er opptatt av Ibsen og teater. Jørgens Haugans bok gjør Ibsen levende og interessant.".Atle Christiansen, Aftenposten "Det er spennende å følge Haugans sammenhengende og perspektivrike gjennomgang av alle Henrik Ibsens arbeider.".Sindre Hovdenakk, VG "... et, både i omfang og kvalitet, storslagent og lærd verk, der formentlig vil blive selve nøglen til forfatterskabet mange år fremover.".Johs. H. Christensen, Jyllandsposten


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Jørgen Haugan

Anbefalt


Tips en venn