Hjernen er stjernen

Hjernen er stjernen

Ditt Eneste Uerstattelige Organ

Veil. pris
399,-
Pris
169,-
Spar
230,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

HalfStockIcon Kun tilgjengelig for klikk & hent

Legg i handlekurv
Kundevurdering
(3)

Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248918776
Sider 207
  Se flere detaljer

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? «Hjernen er stjernen» innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ. Hjernen din gjør deg til den du er. Den lærer, den forelsker seg og den tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til å ta dårlige valg og den belønner avhengighet. Hvorfor gjør hjernen som den gjør? Det ligger store muligheter i å vite hvordan hjernen virker, og her gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg innsikten du trenger. Med forord av May-Britt Moser, nobelprisvinner i medisin, og illustrasjoner av Guro Nordengen.


Andre titler fra forfatteren

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn



skriv anmeldelse
(5/5)
3   vurderinger
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Iselin, Ark Xhibition
28. april 2017

Fantastisk bok om et fantastisk organ!

En utrolig god bok, hvor forfatteren evner å forklare veldig komplekse ting på en måte som gjør det mulig å forstå for alle. Den er veldig informativ og samtidig ikke tung å lese. Anbefales på det sterkeste dersom du vil ha noe annet enn skjønnlitteratur!


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Maria, Ark Sandvika Storsenter
13. februar 2017

Morsomt og lærerikt

En sjeldent lettfattelig bok om hjernen som også klarer å være underholdende, takket være forfatterens egne betraktninger og anekdoter som gjør stoffet tilgjengelig for alle som er nysgjerrige på dette fascinerende organet.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Kirsti, ARK Karenslyst Allé Skøyen
29. januar 2017

Interessant, lærerik og lettlest!

jernen er stjernen av Kaja Nordengen Dette var en fantastisk interessant bok! Det var utrolig mye jeg ikke visste om denne delen av kroppen, men nå vet jeg adskillig mer. Boken er lettlest, informativ, godt skrevet og nyttig. Denne boken anbefales på det varmeste!


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold