Hviskeren

Hviskeren

Pris
379,-
Compact Disc

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202528669
Spilletid 676min.
Sjanger Krim; Politi og detektiver
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Compact Disc Bokmål
Innbundet Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om Hviskeren

Ny Konrad Sejer-roman fra krimmesteren Karin Fossum!

Ragna Riegel er ansatt på Europris og bor for seg selv i barndomshjemmet sitt. Foreldrene hennes lever ikke lenger. Hennes eneste sønn har flyttet til Berlin, og de har knapt med kontakt – ikke mer enn et og annet jule- og bursdagskort. Ragna lever et begrenset liv, innen strenge rammer. Jobben er rutinemessig, og det liker hun. Hun sitter på samme plass i bussen hver eneste dag, hun handler i den samme i nabolagsbutikken hver dag. Hun vil ha orden på livet sitt.
Og det har hun, inntil den dagen hun finner et brev i postkassen med sitt eget navn på konvolutten. En trussel er skrevet med store blokkbokstaver på arket i konvolutten, en trussel som ikke er til å ta feil av. Dette er starten på et mareritt der Ragna Riegel blir truet på livet av en ukjent fiende. Der hun forstår at hun må ta alle midler i bruk for å forsvare seg.
Hovedhandlingen i romanen tar form av Konrad Sejers avhør av Ragna Riegel etter at det verste er skjedd. Etter at alt er for sent. Gjennom disse avhørene forsøker Sejer å lokke fram sannheten om det som virkelig skjedde. Men snakker Ragna sant, eller fører hun omgivelsene bak lyset? Det blir Sejers jobb å finne sannheten.

«Hviskeren er bedre enn Rivertonvinneren Helvetesilden, og inneholder alt det som gjør Fossum til en av Norges fremste krimforfattere: Dyp psykologisk innsikt og grundige personportretter. Et levende og treffende språk. Krypende, nifs uhygge og troverdig galskap midt i en vanlig hverdag.» Elin Brend Bjørhei, VG, terningkast 6 «Hviskeren er en roman som kan måle seg med hva som helst, både i og utenfor kriminallitteraturen.» Fredrik Wandrup, Dagbladet, terningkast 6


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Karin Fossum

Karin Fossum
Karin Fossum er født i 1954 i Sandefjord. Hun debuterte allerede i 1974med diktsamlingen Kanskje i morgen, som hun fikk Tarjej Vesaas'debutantpris for. Siden har hun gitt ut bøker i de fleste sjangre: dikt,noveller og romaner.(Foto: Arild Sønstrød)
Les mer om forfatteren

Mer fra Karin Fossum

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn