Hviskeren

Hviskeren

Nettpris
79,-
Førpris 179,- Spar 100,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202529130
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål
Innbundet Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om Hviskeren

Ny Konrad Sejer-roman fra krimmesteren Karin Fossum!

Ragna Riegel er ansatt på Europris og bor for seg selv i barndomshjemmet sitt. Foreldrene hennes lever ikke lenger. Hennes eneste sønn har flyttet til Berlin, og de har knapt med kontakt – ikke mer enn et og annet jule- og bursdagskort. Ragna lever et begrenset liv, innen strenge rammer. Jobben er rutinemessig, og det liker hun. Hun sitter på samme plass i bussen hver eneste dag, hun handler i den samme i nabolagsbutikken hver dag. Hun vil ha orden på livet sitt.
Og det har hun, inntil den dagen hun finner et brev i postkassen med sitt eget navn på konvolutten. En trussel er skrevet med store blokkbokstaver på arket i konvolutten, en trussel som ikke er til å ta feil av. Dette er starten på et mareritt der Ragna Riegel blir truet på livet av en ukjent fiende. Der hun forstår at hun må ta alle midler i bruk for å forsvare seg.
Hovedhandlingen i romanen tar form av Konrad Sejers avhør av Ragna Riegel etter at det verste er skjedd. Etter at alt er for sent. Gjennom disse avhørene forsøker Sejer å lokke fram sannheten om det som virkelig skjedde. Men snakker Ragna sant, eller fører hun omgivelsene bak lyset? Det blir Sejers jobb å finne sannheten.

«Hviskeren er bedre enn Rivertonvinneren Helvetesilden, og inneholder alt det som gjør Fossum til en av Norges fremste krimforfattere: Dyp psykologisk innsikt og grundige personportretter. Et levende og treffende språk. Krypende, nifs uhygge og troverdig galskap midt i en vanlig hverdag.» Elin Brend Bjørhei, VG, terningkast 6 «Hviskeren er en roman som kan måle seg med hva som helst, både i og utenfor kriminallitteraturen.» Fredrik Wandrup, Dagbladet, terningkast 6


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Karen Eugenie Bekkelund
29. desember 2018Rapporter om upassende innhold

Karin Fossum

Karin Fossum
Karin Fossum er født i 1954 i Sandefjord. Hun debuterte allerede i 1974med diktsamlingen Kanskje i morgen, som hun fikk Tarjej Vesaas'debutantpris for. Siden har hun gitt ut bøker i de fleste sjangre: dikt,noveller og romaner.(Foto: Arild Sønstrød)
Les mer om forfatteren

Mer fra Karin Fossum

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn