Til Tors grytehøsting i det helgelandske matfatet

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange …

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Til Tors gryte

    12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer «Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2012
    Forlag
    Vigmostad & Bjørke
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788241908569
    Sider
    101
    Sted
    Høyde
    230
    Bredde
    250
    Vekt
    670
    Illustrert av
    Sørensen, Hans Petter

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.