Hopp til hovedinnholdet

Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet

  • Innbundet

  • 2012

  • Norsk, Bokmål

12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer «Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.

Tilgjengelig i 2 butikker

På nettlager (sendes normalt innen 1-2 virkedager)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed