Wiolastrikk29 favoritter

Kort om boken

Wiolastrikk er en elegant strikkebok med 29 nye oppskrifter. Lær å strikke gensere, jakker og luer med ulike teknikker og fargekombi nasjoner. Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i varier…
Fri frakt
399,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Wiolastrikk

  Wiolastrikk er en elegant strikkebok med 29 nye oppskrifter. Lær å strikke gensere, jakker og luer med ulike teknikker og fargekombi nasjoner.

  Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

  Perfekt gave for den som vil strikke kreativt og moteriktig. Kristin Wiola Ødegård har også skrevet bøkene To raske pinner og Lek med tradisjoner.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205494213
  Sider
  205
  Fotografier av
  Ødegård, Sofie

  Anbefalt

  Anbefalt