Hopp til hovedinnholdet

Surfôrboka

  • Pocket

  • 2021

  • Norsk, Bokmål

Boken beskriver de mikrobiologiske og kjemiske forhold som ligger til grunn for produksjonen av surfôr, og hvordan disse virker inn på kvaliteten av surfôret og effekten av surfôr som fôrmiddel. Boken har som mål å gi leseren forståelse for sammenhengen mellom det mikrobiologiske og kjemiske, via det tekniske utstyret og arbeidet som legges ned, til kvaliteten på det ferdige surfôret og den produksjonen av melk og kjøtt som oppnås. Boken retter seg mot husdyrbruksstudenter på høyskole- og universitetsnivå, men egner seg også for ansatte i veiledningstjenesten, aktive husdyrbrukere og elever på videregående skole eller teknisk fagskole som vil fordype seg i emnet. Med litteraturliste, ordforklaringer og stikkordregister.

3.0

Ikke tilgjengelig for Klikk&Hent

På nettlager (produseres på bestilling. 2-3 uker leveringstid)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed