Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
How Baking Works

How Baking Works

Nettpris
1 189,-
Veil. pris 1 699,- Spar 510,-
Pocket

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2010
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Språk Engelsk
ISBN 9780470392676
Utgave 3
Sider 528

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om How Baking Works

Students in culinary and baking programs become professional chefs and bakers/pastry chefs by learning the techniques and procedures to execute dishes. As cooking and baking programs have expanded and the demands from industry have increased, the need to learn the "whys" has become more important.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Mer fra Paula I. Figoni

Anbefalt


Tips en venn