Menn i min situasjonen roman

«Glad vi har Petterson!» VG, terningkast 6

Del 5 av serien

Kort om boken

KÅRET TIL EN AV ÅRETS BESTE BØKER I AFTENPOSTEN, KLASSEKAMPEN, DAGBLADET, DAGSAVISEN, STAVANGER AFTENBLAD OG VÅRT LAND For Arvid Jansen er livet blitt et spørsmål om faste holdepunkter. Han oppsøker gamle slagmarker rundt i byen, drikker seg full, t…
Fri frakt
399,-
Format/språk (5 forskjellige)
Format
Compact Disc
Menn i min situasjon
Compact Disc
Bokmål
199,-
E-Bok
Menn i min situasjon
E-Bok
Bokmål
139,-
Pocket
Menn i min situasjon
Pocket
Bokmål
179,-
Nedlastbar lydbok
Menn i min situasjon
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Menn i min situasjon

  KÅRET TIL EN AV ÅRETS BESTE BØKER I AFTENPOSTEN, KLASSEKAMPEN, DAGBLADET, DAGSAVISEN, STAVANGER AFTENBLAD OG VÅRT LAND For Arvid Jansen er livet blitt et spørsmål om faste holdepunkter. Han oppsøker gamle slagmarker rundt i byen, drikker seg full, treffer damer og blir med dem hjem, eller kjører rundt i Mazdaen, hvor han også tilbringer nettene når senga blir et umulig sted. Det er ett år siden Turid tok med seg de tre jentene og dro. En tidlig morgen ringer hun fra den nedlagte jernbanestasjonen på Bjørkelangen. Arvid plukker henne opp og kjører henne hjem til Skjetten. Men for en gangs skyld nekter han å gi henne det hun ber om. For i rekkehuset hun har flyttet til, finner han ingenting av deres felles liv, der er han fullstendig utradert, han eksisterer ikke lenger. Vigdis, eldstedatteren, ser hva slags mann han egentlig er, tror Arvid, og dermed må hun ta avstand fra ham. Men samtidig er kanskje hun den som trenger ham mest. "Menn i min situasjon" er en øm og skånselløs skildring av et liv i oppløsning.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Per Petterson

  Per  Petterson

  Per Petterson debuterte med novellesamlingen Aske i munnen, sand i skoai 1987. Han har siden utgitt sju romaner. (Foto: Cato Lein)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Oktober
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788249519743
  Sider
  294
  Sted
  Emne
  Menn, Skilsmisse
  Nummer
  5

  Anbefalt

  Anbefalt