Ut og stjæle hesterroman

Del av serien

Kort om boken

Norges største internasjonale romansuksess noensinne. VINNER AV INTERNATIONAL IMPAC DUBLIN LITERARY AWARD VINNER AV INDEPENDENT FOREIGN FICTION PRIZE Sommeren 1948 bor Trond og faren hans på ei seter ved ei elv nær grensa til Sverige. Trond er 15 år…
179,-
Format/språk (6 forskjellige)
Format
E-Bok
Ut og stjæle hester
E-Bok
Bokmål
119,-
Pocket
Out Stealing Horses
Pocket
Engelsk
169,-
Ut og stjæle hester
Pocket
Bokmål
179,-
Innbundet
Ut og stjæle hester
Innbundet
Bokmål
379,-
Nedlastbar lydbok
Ut og stjæle hester
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Ut og stjæle hester

  Norges største internasjonale romansuksess noensinne. VINNER AV INTERNATIONAL IMPAC DUBLIN LITERARY AWARD VINNER AV INDEPENDENT FOREIGN FICTION PRIZE Sommeren 1948 bor Trond og faren hans på ei seter ved ei elv nær grensa til Sverige. Trond er 15 år. Det han opplever i de ukene: død, svik, vil forandre grunnlaget for livet hans. Mer enn 50 år etter flytter han til et lite hus ved en innsjø langt øst i landet, sammen med hunden sin. "Hele livet har jeg lengta etter å være aleine på et sted som dette. Sjøl når det var på det fineste, og det har ikke vært sjelden. Så mye kan jeg si. At det ikke har vært sjelden. Jeg har vært heldig." Hans nærmeste nabo viser seg å være en annen skadeskutt eldre mann med hund, en han kjente før, og som han er nødt til å forholde seg til. Sommeren 1948 begynner å plage ham.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Per Petterson

  Per  Petterson

  Per Petterson debuterte med novellesamlingen Aske i munnen, sand i skoai 1987. Han har siden utgitt sju romaner. (Foto: Cato Lein)

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Oktober
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788249510795
  Sider
  246
  Emne
  Bygder, Foreldre, Svik

  Anbefalt

  Anbefalt