Inspirertom å felle kjemper, gå på vannet og elske Bibelen

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Kan Bibelen gi oss fasiten på livets mange spørsmål? Hva mener vi med å si at Bibelen er inspirert? Som ungdom strevde Rachel Held Evans med slike tanker. Hun kunne ikke lenger godta de enkle svarene hun hadde møtt i oppveksten. I boken Inspirer…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Inspirert

  Kan Bibelen gi oss fasiten på livets mange spørsmål? Hva mener vi med å si at Bibelen er inspirert? Som ungdom strevde Rachel Held Evans med slike tanker. Hun kunne ikke lenger godta de enkle svarene hun hadde møtt i oppveksten. I boken Inspirert forteller hun hvordan en ny bibelforståelse vokste fram, slik at Bibelen igjen ble aktuell og inspirerende for henne. I dialog med kjente bibelforskere reflekterer hun over en rekke bibelfortellinger og kler dem med sitt varierte språk og vekslende dramaturgi. Hun går ikke utenom historier som er vanskelige å forstå, enten det er krigshistorier, Jobs lidelse eller Jesu mirakler. Begeistringen for Bibelen gjennomsyrer hele boken: Når du slutter å prøve å presse Bibelen til å være noe den ikke er - statisk, uomtvistelig, skråsikker, absolutt - så er du også fri til å gi deg hen til det den er: levende, forbløffende, overraskende, og ja, kanskje til og med magisk. Forord av Merete Thomassen.


  En vaksine mot både blodfattig, individualistisk selvhjelpsteologi og autoritær, «bibeltro» fundamentalisme. Evans evner å gi bibelfortellingene nytt liv og aktualitet.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Verbum
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788254314555
  Sider
  285
  Originaltittel
  Inspired
  Oversatt av
  Stordal, Hans Ivar

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.