Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Vokteren av tapte ting

Vokteren av tapte ting

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202522308
Sider 266
Originaltittel The keeper of lost things
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Engelsk
Pocket Bokmål

Om Vokteren av tapte ting

En gang var Anthony Peardew en hyllet forfatter av noveller, nå er han en tilårskommen mann som har tilbrakt halve livet med å samle tapte ting, som en soning for et løfte han brøt mange år tidligere. Når han innser at tiden er i ferd med å renne ut, overlater han huset og alle de tapte skattene til assistenten Laura, den eneste personen han stoler på vil fullføre oppdraget og forene de tusenvis av objektene med sine rettmessige eiere. Men de siste ønskene til vokteren av tapte ting har uforutsette ettervirkninger som setter i gang serie av tilfeldige møter.

«En hjertevarm og sterk debut.» Prima.co.uk «En sjarmerende roman om å ta vare på det som betyr noe i livet.» Magasinet Red «Denne sjarmerende fortellingen om å starte på nytt og oppdage seg selv gjør deg varm om hjertet.» Woman & Home «En sjarmerende leseopplevelse som har alt som skal til for å bli en favoritt i lesesirkler.» The Lady «Hogan har skrevet en fantastisk fortelling om helt vanlige ting og gitt hver av dem en unik historie.» RT Book Reviews «Jeg ble svært imponert over denne velskrevne, dypt menneskelige romanen.» Sunday Herald «Herlig!» Helen Simonson, forfatter av Majorens siste forelskelse «Den er sjarmerende, vakker og hjertevarm.» Fabulous Magazine «Magisk og gripende.» Heat «En sjarmerende fortelling, varm og morsom og med fantastiske karakterer.» My Weekly

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Marit Boye
10. juni 2017

Underfundig

Voktere av de tapte ting er en deilig feelgood roman der det gode i menneskene kommer frem. Det er en underfundig og godt skrevet historie som du virkelig har lyst til å bruke tid på.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Mer fra Ruth Hogan

Anbefalt


Tips en venn