Kentuki

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
«Skummel og leken fremtidsvisjon» Dagbladet, terningkast 5

Kort om boken

I Kentuki blir vi introdusert for datakjæledyrstypen kentuki. En kentuki er et digitalt kjæledyr som styres av en annen person et annet, ukjent sted i verden. Kentukien kan kommunisere fordi vedkommende «i den andre enden» kan se eierens verden på s…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Kentuki

  I Kentuki blir vi introdusert for datakjæledyrstypen kentuki. En kentuki er et digitalt kjæledyr som styres av en annen person et annet, ukjent sted i verden. Kentukien kan kommunisere fordi vedkommende «i den andre enden» kan se eierens verden på sin skjerm og styre den. Eksempler på kommunikasjon kan være f.eks. være å lage lyder, peke på ting, utføre kjærtegn eller tegn på motstand. Når man kjøper seg en kentuki, vet man altså ikke hvem som «er inni den», det er en del av poenget. Den som styrer kentukien vet heller ikke hvor i verden kentukien befinner seg, dette er kunnskap man får etterhvert som kentukien blir en del av sitt nye hjem. Gjennom tilsynelatende harmløse og søte databamser gir kentukiene deg tilgang til andres private liv. Og via slike skamløse blikk oppdager vi at det å stole på fremmede kan føre til fantastiske eventyr, overraskende kjærlighet eller total skrekk.


  «Etter endt lesning sitter jeg igjen med en tom og ekkel følelse...Schweblin skaper med uroen og det lekne og underlige premisset et svært godt driv. Det gjorde hun også med romanen Feberdrøm som kom på norsk i 2018, også denne stødig oversatt av Signe Prøis. » «Kentuki er spesielt god til å skildre mottagelsen av dette populære kosedyr-­fenomenet....Signe Prøis har gjort en utmerket jobb med å oversette denne boken til et smidig, lettflytende norsk.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202619077
  Sider
  239
  Originaltittel
  Kentukis
  Height
  212
  Width
  138
  Weight
  335
  Oversatt av
  Prøis, Signe

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.