Årboka for Sogn og Fjordane 2015

Årboka for Sogn og Fjordane 2015

Pris
98,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Redaktør Rørvik, Torbjørn
Forlag Selja forl.
Språk Nynorsk
ISBN 9788282400992
Sider 272
Se flere detaljer  

Om Årboka for Sogn og Fjordane 2015

Årboka for Sogn og Fjordane 2015 gjev deg eit ekte, usminka bilete av Sogn og Fjordane. I den 23. utgåva har vi fått plukka fritt i lokalavisene og regionavisene sine saker frå året som har gått. Gjennom ei god blanding av politikk, næringsliv, idrett og kultur, ispedd døme på den lunefulle naturen og tragiske hendingar med brannar og ulukker, er målet å vise fram eit variert Sogn og Fjordane i kvardag og fest. 2015 har ikkje vore prega av dei store og spektakulære hendingane. Likevel vert vi stadig minte på at marginane kan vere små. Dette gjeld til dømes dei som var i stor fare i Skatestraumtunnelen og i Gudvangatunnelen då tunge køyretøy eksploderte og tok fyr. Årboka for Sogn og Fjordane 2015 syner fram sterke personar som står oppreiste i vanskelege tider. Vi møter personar som har gjort utradisjonelle val, og vi møter personar som vert tekne ut av deira naturlege miljø og må prøve seg i framande situasjonar. På sportsfronten heidrar vi utøvarane våre, særleg innanfor skiskyting og skihopp, som markerer seg internasjonalt. Stor merksemd får sjølvsagt Eirik Bakke og Sogndal som på imponerande måte returnerte til eliteserien på første forsøk. Men vi tek også pulsen på den lokale idretten, som alltid ligg i botnen for dei .store" prestasjonane. Faktadelen inneheld spennande talmateriale om til dømes folkesetnad, økonomi, samferdsle og næringsliv. Boka inneheld over 500 bilete og har eit namneregister med 1000 namn.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn