Dyrlegens sykebil LEGO

Kort om produktet

Velkommen til Peachys trehytte ved elvebredden. Klatre opp stigen, så viser hun deg rundt. Å nei, så skrekkelig! Mens de lekte, falt Peachys kattunge Chico Jr ned i det virvlende vannet. Heldigvis er Olivia der, og mens hun firer …

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Dyrlegens sykebil LEGO

  Velkommen til Peachys trehytte ved elvebredden.

  Klatre opp stigen, så viser hun deg rundt. Å nei, så skrekkelig! Mens de lekte, falt Peachys kattunge Chico Jr ned i det virvlende vannet. Heldigvis er Olivia der, og mens hun firer ned redningsbøtta, må du tilkalle hjelp. Når Emma kommer i dyreambulansen kan du løfte inn kattungen og legge ham på båren. Nå kan Emma undersøke ham for å se om alt er i orden.

  Dette sykebilsettet har mange funksjoner og er flott som overraskelsesgave til gutter og jenter som liker spennende redningsoppdrag.

  • Settet Dyrlegens sykebil (41445) inneholder en søt, klossebygd trehytte og et utrykningskjøretøy som får fart på spennende fortellinger om dyreredningsoppdrag og samarbeid.
  • Dette LEGO® Friends dyreredningssettet inneholder to minidukkefigurer, figur av katt og kattunge og en kaninfigur samt masse gøyalt dyrlegeutstyr som gir barn en engasjerende lekeopplevelse.
  • Settet inneholder en bøtte som barn kan redde kattungen opp av vannet med, en sykebil full av dyrlegeutstyr og en trehytte som barn kan leke med dyrefigurene i. Det er perfekt for korte lekeøkter hver dag.
  • Dette gøyale settet er en flott impulsgave til dyrekjære barn fra seks år som fortjener en belønning. Alle LEGO® Friends leker inkluderer enkle, trinnvise instruksjoner, så det er ikke nødvendig med byggeerfaring.
  • Sykebilen er 8 cm høy og 12 cm lang, og det bærbare formatet gjør den egnet for lek både hjemme og på farten! Modellen kan også brukes med andre LEGO® sett for enda mer kreativ lek.
  • Sykebilen har hengslet sidepanel tilpasset små fingre. Det er bare å åpne opp og slippe den kreative leken løs med utstyr som inkluderer stetoskop, røntgenelement, ispose og ørespeil.
  • Bøtte festet til en vaier og dreiefunksjon for virvlende vannmasser skaper spenning. Denne dyreredningsleken er perfekt som gøyal jule- eller bursdagsgave.
  • Dyrlegens sykebil kan brukes sammen med Dyreklinikkens firehjuling (41442) og Heartlake Citys dyreklinikk (41446) og skaper til sammen en verden av omsorgsfull lek og spennende LEGO® Friends dyreredningsoppdrag.
  • LEGO® lekesett oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
  • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder, testes de til det ytterste.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  Friends
  Weight
  4100
  Produktserie
  LEGO Friends
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  6
  Alder til
  99
  Antall deler
  304
  EAN
  5702016914825

  Anbefalt