Gjesteboken (burgunderrødt omslag)

Gjesteboken (burgunderrødt omslag)

Pris
298,-

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Utgivelsesår 2017
Forlag Fønix forl.
EAN 9788283870060

Andre formater / språk


Om Gjesteboken (burgunderrødt omslag)

En lekker, praktisk og nyttig minnebok for deg og dine gjester. Å være vertskap og holde middagsselskap kan være både hyggelig og stressende på samme tid. At det er krevende vil mange være enig i, det er mye som skal forberedes før gjestene ankommer. For å gjøre det enklere for deg, har vi laget Gjesteboken - en kombinert minnebok og en hjelp for hukommelsen til neste gang du inviterer til selskap. Her er plass til notater om gjestelisten, bordplassering, meny, viner, borddekorasjoner, taler og høydepunkter. Boken gir også gode råd og tips om ulike selskapsformer, skikk og bruk, bordplasseringer, dekking av bord og hva man skal være spesielt oppmerksom på for at dagen skal bli en god opplevelse. ikke bare gjelder det maten, men også den sosiale sammenhengen. 144 sider, omslag: Sølvpreg på Baladek, lesebånd og farget forsats, format: 24,5 x 22,6 cm


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn