Karlas kjøkken

Karlas kjøkken

hverdagsmat på menyen

Pris
449,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Press
Språk Bokmål
ISBN 9788232801558
Sider 253
Se flere detaljer  

Om Karlas kjøkken

Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Kokken bak ideen var Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans fra restauranten åpnet i 2012 til hun døde av kreft 29 år gammel i 2016. Gjennom de fire årene på Smalhans komponerte Karla over tusen hverdagsmiddager til sultne og glade gjester. I denne boka har vi samlet de hundre aller beste av dem. Resultatet er en fest av en kokebok. Karlas kjøkken er et unikt kokebokprosjekt. I boka har elleve norske toppkokker - alle nære venner og kolleger av Karla - gått sammen for å velge ut og lage de aller beste av Karlas legendariske husmannsretter fra Smalhans. Alle royalties går til Kokkekarlas legat, som ble opprettet etter Karlas død, og blant annet gir stipender til unge, kvinnelige kokker. Blant bidragsyterne til dugnaden er veteraner som Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal og Stian Floer - samt nye kokkestjerneskudd som Tine Dingsøy Vik (Restaurant 1877, Bergen), Rune Hinnaland (Happolati) og Atli Mar Yngvason (Pjoltergeist). Som bonus får vi Karlas berømte sauseskole, som lærer oss å lage saus både til hverdags og fest, samt tips og oppskrifter som gjør det lettere å bruke rester og råvarer optimalt. Karlas kjøkken en helt spesiell samling hverdagsmat for matglade mennesker i alle aldre - en bok som er lagd for å stå framme og brukes på kjøkkenet, ofte.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn