Kryptert

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

;Kryptert er like enkelt som det ser ut som. Spill én og én, eller del opp i to eller flere lag. En spiller skal dekryptere flest mulig kort innen timeglasset renner ut, ved å komme frem til hva den krypterte setningen på k…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Kryptert

  ;

  Kryptert er like enkelt som det ser ut som. Spill én og én, eller del opp i to eller flere lag. En spiller skal dekryptere flest mulig kort innen timeglasset renner ut, ved å komme frem til hva den krypterte setningen på kortet egentlig betyr.

  En spiller fra det andre laget vil deretter holde opp et kort, slik at utfordreren kun ser de krypterte ordene. Ikke lov å hjelpe utfordreren! Spillet er morsomt når man vet den sanne betydningen, så vi anbefaler at resten av rommet har mulighet til å se kortet når det spilles. Når tiden renner ut vil utfordreren beholde de kortene som ble løst. Deretter er det en fra det andre laget sin tur til å være utfordrer. Spill til et av lagene har samlet det antall kort dere ble enige om ved før start.

  Dersom en spiller står fast ved et kort, kan man be om hint og/ eller beskrivelse. Husk at det spilles på tid, så her gjelder det å være kjapp! Hvis du ikke skjønner et kort kan det være lurt å melde pass for å få et nytt kort. Et tips er å si ordene på kortet raskt, slik at du lettere hører den skjulte betydningen. 

  • 400 kort
  • 3 ulike kategorier å velge mellom; Grov, Fest og Aktuelt.
  • Timeglass følger med
  • Antall spillere: 2-20
  • Estimert spilletid: 20-40 min
  • Anbefalt alder: 16+

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Vekt
  820
  Alder Fra
  16
  EAN
  7090057030009

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.