Resistance X-Wing™ LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

LEGO® Star Wars™ pedagogisk byggesett for unge helter

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Resistance X-Wing™ LEGO

  Bli en helt i motstandsbevegelsen sammen med Poe Dameron! Bygg deg en spektakulær X-wing-stjernejager, sett deg i cockpiten, få med deg BB-8 og fly ut i verdensrommet. Fell ut vingene for å nå topphastighet, knus hæren til Første orden og fly deretter hjem for å feire seieren!

  • Gi små barn en flott første LEGO® Star Wars™ opplevelse med byggeleken Resistance X-wing (75297), som inkluderer et startklossunderstell som får byggingen og leken raskt i gang.
  • Den byggbare stjernejager-leken inkluderer en LEGO® minifigur av Poe Dameron med blasterpistol samt en LEGO figur av en BB-8-droide som får fart på den kreative rollespill-leken.
  • X-wing har en cockpit som kan åpnes og bemannes av Poe Dameron, plass til BB-8 og vinger som kan foldes ut i flymodus.
  • Enkel å bygge og bygge om etter kamp. Dette LEGO® Star Wars™ startsettet består av 60 deler og passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til kreative barn fra fire år og oppover.
  • Den byggbare stjernejager-modellen er 5 cm høy, 15 cm lang og 19 cm bred, og den får lett plass i barnas sekk når de vil leke på tur.
  • Byggemodellen passer godt for små barn som skal lære seg å bygge på egen hånd eller med hjelp fra eldre søsken eller en voksen.
  • Med Instructions PLUS kan du gjøre byggeprosessen ekstra spennende. Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Building Instructions inkluderer verktøy for zooming og rotering.
  • LEGO® Star Wars™ byggeleker for barn fra fire år og oppover er en gøyal introduksjon til Star Wars-universet og lærer dem å bygge og utvikle seg kreativt gjennom lek.
  • LEGO® komponenter oppfyller de strengeste bransjestandarder. Det gir ensartede komponenter som sitter godt sammen og danner robuste modeller, og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene på jordkloden (og i galakser langt, langt borte!).

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Grå
  Produsentland
  CZ
  Tagline
  Star Wars TM
  Vekt
  195
  Produktserie
  LEGO Star Wars
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  4
  Alder til
  99
  Antall deler
  60
  EAN
  5702016912661

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.