Hopp til hovedinnholdet

ARK-Venn medlemsvilkår

ARK tar personvern på alvor. Du kan være trygg på at ARK tar godt vare på personopplysningene dine, og at de brukes på en trygg og god måte. Behandling av personopplysningene dine gjøres i henhold til gjeldende lover og forskrifter, og i tråd med rutinene for internkontroll og informasjonssikkerhet som enhver tid følger gjeldende personvernlovgivning. Det koster ingenting å bli eller å være ARK-VENN, og medlemskapet er personlig. ARK er behandlingsansvarlig for personopplysningene du oppgir til oss.

Som ARK-VENN, vil du kunne gi ARK samtykke til å sende deg tilbud og informasjon via e-post og SMS, dette kan du enkelt styre fra Din side.

ARK har rett til å gjøre endringer i vilkårene for ARK-VENN, og vil i så fall varsle deg om dette.

Personlig tilpasning av ditt kundeforhold – få mer ut av ARK-VENN

Når du blir ARK-VENN, lages det en personprofil. Her legger du inn navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-postadresse. I tillegg kan du på Din Side fortelle oss litt om interessene dine, for eksempel hvilke sjangre du liker å lese, språkpreferanse og så videre. Vi vil kun lagre disse personopplysningene så lenge som det er saklig begrunnet og nødvendig for formålet. Du kan når som helst be om sletting eller endring av disse opplysningene, og har enkel tilgang til å endre innstillinger på Din Side.

Dersom du som ARK-VENN benytter tjenester hos oss som er koblet mot andre aktører, for eksempel kommunikasjonstjenester som Facebook eller Twitter, vil opplysninger om din bruk også registreres, lagres og brukes av ARK på tilsvarende måte som beskrevet ovenfor.

ARK jobber hele tiden for å gjøre dine besøk hos oss bedre, både i butikk og i digitale flater. For å kunne gi deg som ARK-VENN mest mulig relevante anbefalinger og tilpassede tjenester, vil vi knytte ytterligere informasjon til din brukerprofil. Ved å bruke data som søkehistorikk, kjøpshistorikk, bøkenes sjanger og innhold, klikk i e-poster, nettvarder i butikk, handlinger i nettbutikken og i vår app, kan ARK gi deg aktuelle tilbud og relevant informasjon.

Som ARK-VENN kan du laste ned ARK-appen vederlagsfritt. Appen vil lagre visse opplysninger på din enhet (lesebrett, mobiltelefon og lignende), som gjør det mulig for ARK å tilpasse tjenestene til din enhets tekniske behov, samt gjøre tjenesten mer brukervennlig for deg. Opplysninger som genereres gjennom bruk av slike informasjonskapsler, vil kunne hentes ut, lagres og analyseres av ARK til samme formål som nevnt ovenfor.

Utvikling av ARKs tjenester basert på dine personopplysninger

Dine personopplysninger vil kun bli benyttet av ARK og ARKs eventuelle samarbeidspartnere til å administrere kundeforholdet og til å utvikle ARKs tjenester i butikk og digitalt, i henhold til bestemmelsene i disse brukervilkårene. Vi vil også bruke opplysningene om ditt kundeforhold til å lage statistikker, som for eksempel salgs- og markedsanalyser. ARK vil kunne registrere og lagre opplysninger som er nødvendige for å oppnå dette formålet.

Tilgang til dine personopplysninger

Du kan enkelt melde deg av kundefordelsprogrammet på Din side.

Du har rett til innsyn i de personopplysninger ARK har registrert om deg, og til retting av feilopplysninger. Du kan når som helst be om å få endret eller slettet dine personopplysninger.

Henvendelser om dette kan rettes til ARK på e-post til kundeservice@arkbokhandel.no eller telefon 22 99 07 55.