Hopp til hovedinnholdet
2 min

Vinterhygge og inneaktiviteter for barna og familien

Vinteren byr på innekos og inneaktiviteter. Kanskje skal dere snart på vinterferie? Vi har uansett det som trengs for å aktivisere barna og familien - enten det er spill, puslespill, bøker eller kreativ underholdning. I tillegg kommer barnebursdagene på løpende bånd, så hos finner du alle gavene også!

Med CreArt kan alle barn bli kunstnere

Disse supre CreArt-settene inneholder en pensel med tynn spiss av høy kvalitet og tykk akrylmaling for å hjelpe spirende kunstnere med å skape et fantastisk resultat.

Med CreArt er det ingen svarte omriss. Rammene er i stedet forhåndstrykt i den fargen seksjonen skal males med. Det betyr at når man er ferdig med maleriet, vil kantene se mer profesjonelle ut, og man ender opp med et ferdig resultat du virkelig kan være stolt av. Vi har også CreArt for voksne, så dette er en super aktivitet man kan holde på med sammen med barna.

Boktips for barn mellom 9-12

Trenger du boktips til barnet i høstferien? Vi har plukket ut de beste bøkene for de større barna.

Se våre tips her

Flere boktips

Underholdende for både barn og voksne!

Spill og puslespill

Spill og puslespill er en populær og hyggelig aktivitet å samles rundt som familie. Hos oss finner du spill for enhver anledning, her har vi samlet noen som er supre å ta frem hjemme i høstmørket og noen som er fine å ta med på tur!

Twister
Klassikeren som er evig aktuell - Twister er et aktivitetsspill som knytter dere sammen! Vinneren er den siste som står igjen på matten. Snurr spinneren og flytt hånden eller foten din til den fargen som pilen peker på. Berører du matten med et kne eller en albue er du ute!

Twister

2 til 4 spillere.
6 år+

Et sted mellom 0-100
Dette spillet garanterer latter og kunnskap for hele familien! I 0-100 Familie er svaret alltid et tall mellom 0 og 100. Om du ikke vet svaret, gjør en antagelse, den nærmeste vinner. Det er en utviklende, ny og artig måte å få kunnskap gjennom å fundere, gjøre rimelighetsantagelser og gjetninger sammen med andre. Ingen trenger lenger å sitte uten å ha et svar. Yngre barn får hjelp av et medfølgende målebånd og et enkelt handikapsystem.

0-100 Familie

2 eller flere spillere
Fra 6 år
Spilletid fra 15 min

Spillet er lett å ta med seg overalt. Spill hjemme eller ta det med på tur hvis dere for eksempel skal på høstferie.

Høstferie?

Vi har flere småspill til reisen!

Morsom læring!

Hva er vel bedre enn å aktivisere barna med noe som er underholdende OG lærerikt? Læregøy er en serie hefter som inneholder morsomme og lærerike oppgaver for barn i førskolealder og på småskoletrinnet. Oppgavene i disse heftene er utviklet av to norske barneskolelærere med 25 års undervisningserfaring fra 1. til 7. trinn.