Hopp til hovedinnholdet

Liker du Lucinda Riley? Da kommer du til å digge disse bøkene

Har du lest deg gjennom alt av Lucinda Riley og er på jakt etter nytt lesestoff? Her er bøkene du kan kose deg med i sommer.
Publisert23. juni 2021
TekstRedaksjonen
Sjekk ut våre boktips til gode feelgodbøker?
Sjekk ut våre boktips til gode feelgodbøker?

Ny serie om Nordens-sosietetsliv

Denne nye, nordiske serien handler om 1800-tallets sosietetsliv. Serien kan kjapt bli en ny favoritt for alle som elsker kostymedramaer.

Syersken Charlotta leser Jane Austen og drømmer om å finne sin egen Mr. Darcy. Når baron Ridderlöw ansetter Charlotta som kammerpike for sin søster, blir livene deres forandret for alltid. I herregårdens bibliotek finner Charlotta den nyutgitte romanen Stolthet og fordom, og den inspirerer henne til å håpe på ekte kjærlighet og frigjøring fra samfunnets normer. Men når den krigsherjede baronen viser interesse for henne, blir livet mer komplisert enn hun hadde forestilt seg. Har Charlotta virkelig makt til å følge sitt eget hjerte? Kan en vanlig tjenestejente få både et selvvalgt, meningsfylt liv - og drømmeprinsen?

Nordisk herskapsdrama

En storslått serie om herskap og tjenere. Passer for alle som liker et skikkelig historisk drama.

I serien tas leseren med til herregården Sommersholm på 1860-årene. Den ærverdige herregården har tilhørt samme slekt i generasjoner og på gården lever tre unge kvinner vidt forskjellige liv: Alise er husmannsdatter og tjenestepike på hovedgården, som moren og bestemoren i sin tid også var. Rose er godseier Adlers datter, og stumme Margrete er kammerpike.

Les mer om serien her!

Sommersholm-serien:

Lucinda Riley
Alt vil bli avslørt!

Siste bok i serien om De syv søstre av Lucinda Riley kommer snart. Nå kan du forhåndsbestille boka på ark.no.

Les mer her!

Kjærlighet og dramatikk i Winther-dynastiet

Katrine Wessel-Aas kalles gjerne Norges svar på Lucinda Riley.

Forfatteren står bak den historiske serien om familien Winther fra Trondheim. Bokserien om Winther-dynastiet består av tolv bøker om kjærlighet, dramatikk og skjulte hemmeligheter.

Les hele serien om Winther-familien her:

Kjærlighet og krigens offer

Den bestselgende forfatteren Natasha Lester skriver medrivende om kjærlighet og krigens offer.

Andre verdenskrig raser når Alix St. Pierre blir vervet som spion for de allierte. På oppdrag i Frankrike kommer hun nær en kilde som er villig til å hjelpe henne med informasjon, men er han den han utgir seg for å være?

For å unnslippe sin hemmelige fortid, flytter Alix til Paris for å jobbe for motehuset Christian Dior. Men når en skikkelse fra hennes gamle liv plutselig dukker opp igjen og truer med å sette fremtiden hennes i fare, innser Alix at hun må gjøre noe drastisk for å rette opp i fortidens urett.

Alix St. Pierres tre liv

Av Natasha Lester

Skandalen - en kjærlighetshistorie

Glitrende og oppslukende om luksusliv og fattigdom i det senviktorianske England. Passer for alle som liker Bridgerton, Lucinda Riley og Winther-familien.

Rowena Blythe er rik, privilegert og vakker. Når hennes tjuefireårsdag nærmer seg bestiller foreldrene et portrett av henne for å øke statusen som vakker og ugift sosietetskvinne. Men kunstnerens assistent fanger Rowenas oppmerksomhet. Mens overklassen venter på en kunngjøring av Rowenas forlovelse, er det assistenten Bartek som har fanget Rowenas hjerte og en skandale er i emning.

Likte du Bridgerton?
Ballkjoler, sladder og hete følelser

Sjekk ut disse bøkene.

Binsj en bok!