Hva vil russerne med Norge?

Forfatter

Kort om boken

Denne boken forsøker å finne ut hvorfor Norge tilsynelatende har havnet høyt på Kremls dagsorden. De russiske kildene er mange, fra topper i politikk og diplomati via journalister og eksperter til unge urbane russere. Boken tar også temperaturen på …

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Hva vil russerne med Norge?

  Denne boken forsøker å finne ut hvorfor Norge tilsynelatende har havnet høyt på Kremls dagsorden. De russiske kildene er mange, fra topper i politikk og diplomati via journalister og eksperter til unge urbane russere. Boken tar også temperaturen på Russland anno 2020, et land der avstanden ser ut til å øke både mellom lederne og folket, og mellom generasjonene.


  «Han tar oss med bak fasadane, inn i heimane, inn i den russiske tenkemåten - langt forbi klisjeane om den vodkadrikkande, spontane, kjenslesterke og spontane russaren som er mest opptatt av å vise styrke. Russland er ikkje synonymt med Putins regime. At Mohr attpåtil har eit levande, drivande språk og er ein forteljar av rang, gjer boka til ein lesefest.» «... ein av våre viktigaste formidlarar av kunnskap og innsikt om det nye Russland.» «Som dei fleste nordmenn som kjenner Russland frå innsida, har Mohr eit tvisynt forhold til det russiske. Han verken idealiserer eller fordømmer. Mohr underslår på ingen måte dei kritikkverdige og skremmande sidene ved Putins regime. Samstundes prøver han å forstå og formidla korleis verda ser ut frå russisk side.(...)Han leverer ikkje bastante konklusjonar, men framstillinga er til å bli klokare av.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202629090
  Sider
  237
  Height
  212
  Width
  135
  Weight
  377

  Anbefalt