Doña Mariaroman

Forfatter

Kort om boken

Ikke siden romanen DRØMMEHJERTE har Cecilia Samartin skrevet om Cuba. Men etter ti år har hun på ny klart å skape en hjertevakker fortelling fra hjemlandet hun så sårt savner. Doña Maria er en stolt, eldre kvinne som nå bor på ett rom i herskapshuse…
Fri frakt
369,-
Format/språk (6 forskjellige)
Format
Compact Disc
Doña Maria
Compact Disc
Bokmål
369,-
Doña Maria
Compact Disc
Bokmål
369,-
E-Bok
Doña Maria
E-Bok
Bokmål
149,-
Pocket
Doña Maria
Pocket
Bokmål
149,-
Nedlastbar lydbok
Doña Maria
Nedlastbar lydbok
Bokmål
169,-
Forklaring av formater

  Om Doña Maria

  Ikke siden romanen DRØMMEHJERTE har Cecilia Samartin skrevet om Cuba. Men etter ti år har hun på ny klart å skape en hjertevakker fortelling fra hjemlandet hun så sårt savner. Doña Maria er en stolt, eldre kvinne som nå bor på ett rom i herskapshuset som før revolusjonen tilhørte hennes familie. Hun gleder seg til at nevøen Ernesto, skal vende tilbake fra utlandet. Men Maria kjenner ikke sannheten. Ernesto lever under grusomme forhold i fengselet for sin opposisjon mot regjeringen. Hans kone Silvia nektes gang på gang å besøke ham. Hun inviterer de andre kvinnene på venterommet til å gå med henne fra kirken til en park i byen hver søndag. De tar på seg hvite klær og går med en rosa gladiol i hånden. Frihetsbevegelsen "Las Damas de Blanco", "Kvinner i hvitt", er født. I DOÑA MARIA briljerer Samartin med sitt magiske språk og unike menneskeskildringer. Romanen har et sinnrikt plott, der mye viser seg å være helt annerledes enn man først trodde.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Cecilia Samartin

  Cecilia  Samartin

  Samartin har høstet stjernekritikker for sine hjerteskjærendeskildringer om menneskers kamp for tilværelsen. (Foto: Juritzen forlag)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Juritzen forl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788282052399
  Sider
  465
  Originaltittel
  Doña Maria
  Sted
  Emne
  Fengsling, Kvinner, Ytringsfrihet
  Oversatt av
  Leite, Jorunn

  Anbefalt

  Anbefalt