Nitten minutter

Nitten minutter

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Korall forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788202525972
Sider 559
Originaltittel Nineteen minutes
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om Nitten minutter

Som jordmor er det Lacy Houghtons jobb å ta imot nye liv. Hun hadde ikke ventet at sønnen hennes skulle ta liv. Men det er akkurat det han gjør en marsmorgen, da han går inn på en skole med våpen i stedet for bøker og dreper ti mennesker. Det tar nitten minutter Lacy grubler på når hennes sjenerte 17 år gamle sønn ble forvandlet til et monster. Og er det hennes feil? Hun går gjennom fortiden for å lete etter spor, og begynner å innse at til tross for - eller kanskje på grunn av - alle hennes forsøk på å være en god mor, har hun egentlig aldri kjent sin egen sønn.

«Umulig å legge fra seg, og jeg tenkte på den lenge etter at jeg hadde lest ferdig.» Observer «Stilsikker, gripende og lesverdig som alltid.» Daily Mail «En fascinerende og rørende leseopplevelse.» The London Paper «Igjen tar Picoult for seg et svært aktuelt tema og bruker sin briljante penn til å utforske alle sider ved det med perfeksjon.» Cosmpolitan «Nitten minutter er en overbevisende roman: Picoult på sitt aller beste.» Waterstone's Magazine «Ekstremt kraftfull.» Easy Living «Forfatterens innsikt i karakterenes dypeste følelser gjør denne historien, som kunne vært hentet rett fra en avisforside, skremmende ekte.» Publishers Weekly «Det fins nesten ikke ord for hvor godt Picoult skriver.» Financial Times «Picoult er en mester i å skildre komplekse personlige forhold.» Herald «Strålende, mangefasettert og skremmende aktuell (...) Denne intelligente romanen er befolket med motsetningsfylte, ustabile personer og byr på spenning, moralsk kompleksitet og en oppsiktsvekkende avslutning på det som opprinnelig virket opplagt.» The Times

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn