Smaken av kirsebærroman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

«Far trodde at regnet var 'Guds tårer', og jeg trodde at snøen besto av knuste hjerter. I landet hvor tårer fryser til is og blir liggende på bakken til langt utpå våren, traff jeg Veslemøy, denne kvinnen med verdens eldste yrke som ingen i mitt hje…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Smaken av kirsebær

    «Far trodde at regnet var 'Guds tårer', og jeg trodde at snøen besto av knuste hjerter. I landet hvor tårer fryser til is og blir liggende på bakken til langt utpå våren, traff jeg Veslemøy, denne kvinnen med verdens eldste yrke som ingen i mitt hjemland nevner ved navn.» Lily og Velsemøy møtes på en avrusningsklinikk i Oslo. Lily, som er psykiatrisk sykepleier, er oppvokst i Iran og har .flyktet fra Khomeinis kvinne.undertrykkende regime. Hun kom til Norge for nesten tretti år siden i håp om å finne et sted hun kunne leve i frihet. Veslemøy, som har vokst opp med en voldelig far, er en ung, norsk rusmisbruker og sexarbeider. På klinikken oppstår det et uventet vennskap mellom behandler og pasient - for selv om deres livshistorier, som her utfolder seg, er svært forskjellige, forenes de to kvinnene likevel i en felles følelse av utenforskap. Smaken av Kirsebær er en personlig roman om lengsel og sorg, om flukt og søken etter et hjem i en verden som stadig støter en bort. Og om hva det vil si å stå på utkanten av det norske samfunnet.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2019
    Forlag
    SolumBokvennen
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788256020898
    Sider
    182
    Sted
    Related products
    20190130205005264
    Height
    218
    Width
    142
    Vekt
    324

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.