Vi er ikke her for å ha det morsomt

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 6!
– VG
«Knockout» - VG

Kort om boken

Hvis du vil lese om bortskjemte middelklassemennesker som graver rundt i sitt eget navlelo, da er dette boken for deg.  Knut er en middelaldrende forfatter med én suksessroman bak seg. Han bor vegg i vegg med Frank, grafisk designer med …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Vi er ikke her for å ha det morsomt

  Hvis du vil lese om bortskjemte middelklassemennesker som graver rundt i sitt eget navlelo, da er dette boken for deg. 

  Knut er en middelaldrende forfatter med én suksessroman bak seg. Han bor vegg i vegg med Frank, grafisk designer med hjemmekontor og Knuts livsvitne, så å si. Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Frank skal få være med og bo gratis på Knuts rom på Breiseth; i det hele tatt har Knut planer om å tyne mest mulig ut av denne festivalen, nå som han endelig har fått en slags ny sjanse. 

  Med det forrige romanforsøket sitt ville han imøtegå anmeldernes beskyldninger om at han løper den hvite, privilegerte middelklassens ærend, men redaktøren var ikke imponert, og boken kom aldri ut. Her på Lillehammer øyner Knut muligheten til å kare seg opp og gjøre seg gjeldende igjen. 

  I denne romanen holder Nina Lykke lupen over et miljø hvor alt er lov – hvis man bare holder seg til reglene. For vi er jo ikke her for å ha det morsomt. 

  Nina Lykke (f. 1965) debuterte i 2010 med Orgien, og andre fortellinger. Romanen Nei og atter nei (2016) vant Ungdommens kritikerpris og ble en salgssuksess i Sverige og Tyskland så vel som i Norge. For Full spredning. En legeroman (2019) fikk Lykke Brageprisen, rettighetene for denne er så langt solgt til 18 land. Vi er ikke her for å ha det morsomt er hennes femte bok.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Oktober
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788249523757
  Sider
  274
  Terningkast
  6
  Terningkast kilde
  VG
  Høyde
  213
  Bredde
  139
  Vekt
  428

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.