Krakk og kriser i historisk perspektiv

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Hvordan oppstår en økonomisk krise? Hva kjennetegner den, og hvordan kan man forhindre at den oppstår, eller nøytralisere den når den først har oppstått? Krakk og kriser i historisk perspektiv søker å svare på disse spørsmålene. Forfatterne diskuter…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Krakk og kriser i historisk perspektiv

    Hvordan oppstår en økonomisk krise? Hva kjennetegner den, og hvordan kan man forhindre at den oppstår, eller nøytralisere den når den først har oppstått? Krakk og kriser i historisk perspektiv søker å svare på disse spørsmålene. Forfatterne diskuterer økonomiske kriser som fenomen med utgangspunkt i verdens økonomiske historie fra begynnelsen av 1800-tallet og fram til i dag, og presenterer relevante teorier fra ulike økonomiske skoler. Nøkkeltemaer i boka er: Gjennomgang av økonomiske kriser fra begynnelsen av 1800-tallet og til i dag. Kartlegging av likheter og forskjeller i forløpene til krisene. Oversikt over sentrale konjunktur- og kriseteorier. Analyse av makroøkonomiske faktorer som historisk sett har ledet til kriser. Forfatternes forskings- og formidlingserfaring innen temaet kommer leseren til gode gjennom en grundig gjennomgang av både historiske kriser og økonomiske teorier om hvordan kriser oppstår og hvordan de kan forhindres eller lindres.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Pocket
    Utgivelsesår
    2016
    Forlag
    Cappelen Damm akademisk
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788202414924
    Sider
    286
    Sted
    Related products
    20160616135417570
    Height
    247
    Width
    178
    Vekt
    592

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.