To søstre

To søstre

Pris
399,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(9)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248916826
Sider 490
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Pocket
Bokmål
Lydbok CD
Bokmål
Nedlastbar lydbok
Nedlastbar Bokmål
E-Bok
Nedlastbar Bokmål

Historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syria og en desperat far som forsøker å finne dem. En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria. På jakt etter døtrene tar faren seg inn i det borgerkrigsherjede landet, en reise som skal føre ham inn i områder kontrollert av Den islamske staten (IS). Dette er bare starten. I "To søstre" går Åsne Seierstad, den bestselgende og kritikerroste forfatteren av "Bokhandleren i Kabul" og "En av oss", løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila? Som få andre makter Åsne Seierstad å komme tett på personene hun skriver om. "To søstre" er både historien om jentene som dro, et land i krig og om en familie som splintres. Det er også en fortelling om oss, i Norge i dag.


Seierstad, Åsne

Seierstad, Åsne
Åsne Seierstad er journalist og forfatter, med både nasjonal oginternasjonal suksess. Den prisbelønnede forfatteren Åsne Seierstad hartidligere rapportert fra krigssoner ute i verden. 22. juli 2011 skjeddedramatikken i hennes eget land og høsten 2013 kom boken En av oss. Foto:Kagge Forlag
Les mer om forfatteren

Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
9   vurderinger
5
6
4
3
3
0
2
0
1
0

Knut Ove Klettgjerde
14. juni 2017

Interesant bok

Boken forteller en sterk historie om to døtre som rømmer til Syria og IS. Gir leseren godt innblikk konflikten sett fra begge sider, viktig for å forstå hvor komplisert konflikten mellom vesten og de forskjellige retninger av Islam. Hovedpersonen i boken er nok faren som nekter å akseptere det faktum at jentene tok et selvstendig valg da de dro. Han prøver å få jentene tilbake til Norge og drar til Tyrkia og Syria og opplever dramatiske ting i sitt forsøk på å få dem hjem. Anbefales sterk, viktig bok for å forstå det som skjer.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Sabine Synnes
19. mai 2017

To søstre

Åsne Seierstad klarer på praktfullt vis historien om to søstre som radikaliseres og farens kjærlighet til dem. Veldig interessant vinkling på en viktig problemstilling.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Sarah Elisabeth Wien, Ark Kolsås Senter
29. mars 2017

Engasjerende og overraskende

Utrolig spennende å lese om denne saken som er så nær for oss som bor på Kolsås. Synspunktet jeg i utgangspunktet hadde ble satt på prøve, hvorfor dro de egentlig til Syria? En veldig engasjerende og spennende bok!


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Daniel Sandmo ark torget Larvik 5600
13. mars 2017

Spennende bok

Dette er en bok jeg kan anbefale videre, spennende og vanskelig å legge fra seg. Gleder meg til å lese de andre fra denne forfatteren


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Kristine E - Ark Ski
4. mars 2017

Utrolig gripende

To søstre er en sterk og brennaktuell fortelling. Seierstad har gjort detaljert research, og klarer å formidle på en lettfattelig måte de mange aspektene rundt radikalisering i Europa: Bakgrunn, identitet, tro, og ikke minst viktigheten av miljø og relasjoner. En lærerik, gripende og interessant bok det er umulig å sitte igjen uberørt av. Anbefales på det sterkeste!


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Alida, Ark Heiane
28. desember 2016

Sterk og fantastisk

Denne boken er for deg som tåler litt. Det er en sterk historie, som inneholder spenning, glede og håp. Anbefales!


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Hilde, Ark Egertorget
28. desember 2016

En ekte OG aktuell page-turner!

For en som synes det er vanskelig å velge noe annet enn krim, falt denne likevel veldig i smak. En utrolig spennende og aktuell bok fra virkeligheten, som Seierstad skriver utrolig bra. Alle som er en smule interessert i det som skjer rundt oss i verden burde lese denne.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Hana Ark OAsen
5. desember 2016

En vond og gripende roman

"To søstre" byr på et spennende innblikk av kontraster og likheter som kan bryte med forventingene av hvordan det ser ut på innsiden av en familie med annen etnisk bakgrunn. Leseren blir i tillegg tatt med inn i den vonde opplevelsen av å miste sine barn som foreldre. En gripende og sterk bok.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Kirsti, ARK Karenslyst Allé Skøyen
14. november 2016

En rystende, sjokkerene og lærerik bok!

Dette var en bok jeg leste ut i to jafs, for jeg klarte ikke å legge den fra meg! Åsne Seierstad er en skrivekunstens mester og det er med på å gjøre boken så ekstremt bra! Seierstad skriver godt, gjør god research, ser ting fra flere sider og har enormt mye kunnskap om bokens tematikk! Jeg fikk en grundig gjennomgang av hva de to søstrenes familie har gjennomlevd etter at søstrene frivillig dro til Syria. Jeg fikk innblikk i en venninnegjeng som glorifiserte ISIS og beundret Profetens Ummah, spesielt mennene knyttet til gruppen. Jeg skjønte litt mer av hva Islam Net driver med. Jeg fikk nyttig informasjon om hva som skjer i Tyrkia/Syria. Sist, men ikke minst, skjønte jeg at jeg - uansett hvor hardt jeg forsøkte - ikke for mitt bare liv kunne forstå at disse jentene var villige til å dø for islam. Jeg klarer ikke engang å ha forståelse for valget de tok. Dette er en hjerteskjærende, skremmende bok som tar for seg så utrolig mye mer enn valget til disse to søstrene. Jeg harRapporter om upassende innehold