Ruffen gifter seg

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Sjøormen Ruffen vil gifte seg med dragen Hamayoko, men familiene er ikke fullt så begeistret. Ruffen gifter seg er en spennende fortelling om en kjærlighet litt utenom det vanlige. Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Ruffen gifter seg

  Sjøormen Ruffen vil gifte seg med dragen Hamayoko, men familiene er ikke fullt så begeistret. Ruffen gifter seg er en spennende fortelling om en kjærlighet litt utenom det vanlige.

  Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! Han har nemlig funnet sin hjertevenn, som han er så forelsket i at han nesten ikke vet han skal gjøre: den japanske dragen Hamayoko. Så forelsket er Ruffen at han en kveld spør Hamayoko om hun vil gifte seg med ham. Og hun svarer ja!
  Og så levde de lykkelig alle sine dager? Nei, ikke helt.
  For mammaen og pappaen til Ruffen (og Onkel Ludvik og Bestemor for den saks skyld) synes det er en riktig dårlig idé at en sjøorm skal gifte seg med en drage. Sjøormer og drager hører ikke sammen, mener de. Nøyaktig det samme mener mammaen og pappaen til Hamayoko. Og riktig dramatisk blir det når Hamayoko ikke kommer tilbake til Ruffen som avtalt etter å ha besøkt familien sin - kan det ha skjedd noe med henne? Ruffen må i gang med en redningsaksjon!

  Ruffen gifter seg er en romantisk og fengslende kjærlighetshistorie med vakre illustrasjoner. Anbefales for aldersgruppen 3 år og oppover.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205499850
  Sider
  66
  Related products
  20170117091946559
  Height
  247
  Width
  197
  Vekt
  373
  Illustrert av
  Hansen, Thore

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.