Ruffen gifter seg

Ruffen gifter seg
Pris
Pris
289,- 289,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205499850
Sider 66
Emne Fantasiskapninger; Kjærlighet
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål

Om Ruffen gifter seg

Sjøormen Ruffen vil gifte seg med dragen Hamayoko, men familiene er ikke fullt så begeistret. Ruffen gifter seg er en spennende fortelling om en kjærlighet litt utenom det vanlige.

Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! Han har nemlig funnet sin hjertevenn, som han er så forelsket i at han nesten ikke vet han skal gjøre: den japanske dragen Hamayoko. Så forelsket er Ruffen at han en kveld spør Hamayoko om hun vil gifte seg med ham. Og hun svarer ja!
Og så levde de lykkelig alle sine dager? Nei, ikke helt.
For mammaen og pappaen til Ruffen (og Onkel Ludvik og Bestemor for den saks skyld) synes det er en riktig dårlig idé at en sjøorm skal gifte seg med en drage. Sjøormer og drager hører ikke sammen, mener de. Nøyaktig det samme mener mammaen og pappaen til Hamayoko. Og riktig dramatisk blir det når Hamayoko ikke kommer tilbake til Ruffen som avtalt etter å ha besøkt familien sin - kan det ha skjedd noe med henne? Ruffen må i gang med en redningsaksjon!

Ruffen gifter seg er en romantisk og fengslende kjærlighetshistorie med vakre illustrasjoner. Anbefales for aldersgruppen 3 år og oppover.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn