121 fantastiske opplevelser i Norge

Forfatter
La deg inspirere til sommerens beste Norgesferie!

Kort om boken

121 fantastiske opplevelser i Norge! Norge er verdens beste reisemål. Likevel er det langstrakte landet vårt en uåpnet skattekiste for mange nordmenn. Redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland har sammen med r…
Fri frakt
262,-
Butikkpris 299,-
Spar 37,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om 121 fantastiske opplevelser i Norge

  121 fantastiske opplevelser i Norge!

  Norge er verdens beste reisemål. Likevel er det langstrakte landet vårt en uåpnet skattekiste for mange nordmenn. Redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland har sammen med redaksjonen i magasinet reiselyst i mange år reist land og strand rundt på jakt etter de beste opplevelsene. I denne boka har de samlet sine favoritter fra hvert av landets elleve fylker.

  Enten du drømmer om å være dyrepasser for en dag, dra på sidersmaking i Hardanger eller gå Norges råeste via ferrata, vil du finne tips og inspirasjon i denne boken. Her er ideer til aktiv ferie, fra sykkelturen Dovrefjell rundt, til juving i Oppdal eller elvesnorkling i Hemsedal. Norge er også full av unike overnattinger; hva med å sove i et nedlagt tog, henge i et telt i fjellveggen, eller overnatte i en gammel vintønne?  

  Noen av tipsene har du kanskje hørt om før, andre er helt ukjente. La 121 fantastisk opplevelser i Norge inspirere til sommerens beste Norgesferie!

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Forlaget Nord
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788293627845
  Sider
  219
  Sted
  Emne
  Bareksten, Mari, Larsen, Runar, Danielsen, Ida Anett

  Anbefalt

  Anbefalt