Hopp til hovedinnholdet

Bokvåren 2024: Disse bøkene gleder vi oss litt ekstra til

Bokvåren er i gang for fullt og her er det mye å glede seg til. Vi har plukket ut noen favoritter.
TekstRedaksjonen
Det er mye godt lesestoff å glede seg til i det kommende året.
Det er mye godt lesestoff å glede seg til i det kommende året.

Bokvåren er i full anmarsj, og våren titter så vidt frem med solglimt og fuglesang. Det er mye å glede seg til på bokfronten denne våren, enten du liker episke romaner, skikkelig spennende krim, historier fra virkeligheten eller en inspirerende plantebok!

Hilde Susan Jægtnes er ute med en helt nyskrevet forløper til den folkekjære serien Sagaen om Isfolket. I Solens sønn møter du Hanna, som er en av Isfolkets mest myteomspunne og fryktede skikkelser. Hvordan ble hun egentlig slik? I denne frittstående forløperen må Hanna finne ut hvem hun vil kjempe for – og hva slags menneske hun vil være.

Ann-Helén Laestadius er ute med Straff, som er oppfølgeren til romanen Stjålet. En sterk og sjokkerende beretning om samehat.

Et nytt bekjentskap vi gleder oss til denne våren er svenske Christina Erikson og den historiske romanen Hvis du var min. Dette er første del i historien om kvinnene som regjerte på Svartå herregård. En serie som strekker seg over 250 år, og som forteller om kvinners utrettelige kamp for kjærligheten og retten til å bestemme over eget liv - fra slutten av 1700-tallet og frem til moderne tid.

Trenger du mer spenning i hverdagen kan Pascal Engman sørge for det med sin nye Vanessa Frank-krim, Bestselger. Dette er Vanessa Franks mest kompliserte drapssak til nå. En intens spenningsroman om Stockholms gjengkriger, den internasjonale kokainhandelen og den økende forekomsten av korrupsjon i det svenske rettsvesenet.

Romaner vi gleder oss litt ekstra til 🤩

Nye romaner i 2024

Krim vi knapt greier å vente med å lese 😱

For alle som liker spennende bøker

Knallgod sakprosa 📚

For alle som vil lære mer om verden

Hobbybøker🌸🥑

For alle som liker å strikke, sy eller lage mat

Nyheter for små og store barn 📚😍

Bøker som gir leselyst