Sterkerefra trent til veltrent

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Vil du komme videre med styrketreningen? Sterkere. Fra trent til veltrent har planen som gir resultater! Har du trent styrke en stund, men ikke fått de resultatene du vil ha? For å komme videre kreves det målrettet trening over tid, og enda viktiger…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Sterkere

  Vil du komme videre med styrketreningen? Sterkere. Fra trent til veltrent har planen som gir resultater!

  Har du trent styrke en stund, men ikke fått de resultatene du vil ha? For å komme videre kreves det målrettet trening over tid, og enda viktigere: riktig trening over tid. Jo bedre trent du er, desto viktigere er detaljene, både når det gjelder valg av øvelser, teknikk, kosthold og treningsprogram.

  Denne inspirerende og instruktive treningsboka gir deg svarene, uavhengig av hvilket nivå du er på. De to treningsekspertene Christensen og Norum legger stor vekt på konkrete råd som du umiddelbart kan ta i bruk. De bygger på moderne forskning om trening så vel som sine egne erfaringer gjennom tusenvis av PT- timer.

  Boka inneholder tre essensielle redskaper for at du skal lykkes: Kostholdsplanleggeren, Teknikkveilederen og Treningsplanleggeren. Ved å bruke disse vil du få det resultatet du ønsker deg.

  Sterkere. Fra trent til veltrent er uunnværlig for deg som vil drive målrettet styrketrening. Forfatterne Benjamin Christensen og Martin Norum står bak boken Bygg muskler! (2013) og er to av landets fremste eksperter på styrketrening.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205497122
  Sider
  295
  Related products
  20170118151023711
  Height
  250
  Width
  192
  Vekt
  957

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.