Ekornene i Central Park er triste på manroman

Forfatter

Del 3 av serien

Kort om boken

Iblant morer livet seg. Det gir oss en diamant gjemt under en metrobillett eller i en fold i gardinen. Den kan være skjult i et ord, et blikk, et forsiktig smil. For Joséphine kan den ligge i forleggerens forespørsel om hun vil skrive en ny roman, …
Fri frakt
399,-
Format/språk (3 forskjellige)
Format
E-Bok
Ekornene i Central Park er triste på man
E-Bok
Bokmål
179,-
Pocket
Ekornene i Central Park er triste på man
Pocket
Bokmål
179,-
Forklaring av formater

  Om Ekornene i Central Park er triste på man

  Iblant morer livet seg. Det gir oss en diamant gjemt under en metrobillett eller i en fold i gardinen. Den kan være skjult i et ord, et blikk, et forsiktig smil. For Joséphine kan den ligge i forleggerens forespørsel om hun vil skrive en ny roman, ønsket om at Philippe skal ringe eller i det ukompliserte vennskapet med Shirley. Er Joséphine Philippes diamant? Og hva er det Shirley leter etter? Rundt disse tre karakterene er det en rekke unge mennesker - Hortense, Gary, Zoe, Alexandre - som også leter etter diamanten, gjemt blant de små steinene de finner langs veien, som vil endre livet for alltid. For hvis du stopper opp og legger merke til ting rundt deg, vil du finne diamanter i en utstrakt hand - og livet blir aldri trist. Verken på lørdag eller søndag eller mandag .. .

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Katherine Pancol

  Katherine  Pancol

  Katherine Pancol er Frankrikes mestselgende kvinnelige forfatter. Bøkeneom søstrene Iris og Josephine, om deres trøblete forhold til hverandreog menneskene som omgir dem, går sin seiersgang verden rundt. (Foto:Bazar)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Bazar
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788280875044
  Sider
  814
  Originaltittel
  Les écureuils de Central Park sont tristes le lundi
  Sted
  Emne
  Kjærlighet, Sorg, Søsken, Vennskap
  Oversatt av
  Sundby, Synneve
  Nummer
  3

  Anbefalt

  Anbefalt