Snøsøsterenen julefortelling

Forfatter
Terningkast 6 i VG: «Ekte juleglede!»

Kort om boken

Snøsøsteren er nominert til ARK barnebokpris 2018 – en litterær pris som deles ut til årets beste barnebok. En rørende historie fra suksessforfatteren Maja Lunde med illustrasjoner av Lisa Aisato. Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryl…
Fri frakt
299,-
Format/språk (3 forskjellige)
Format
E-Bok
Snøsøsteren
E-Bok
Bokmål
239,-
Nedlastbar lydbok
Snøsøsteren
Nedlastbar lydbok
Bokmål
299,-
Forklaring av formater

  Om Snøsøsteren

  Snøsøsteren er nominert til ARK barnebokpris 2018 – en litterær pris som deles ut til årets beste barnebok.

  En rørende historie fra suksessforfatteren Maja Lunde med illustrasjoner av Lisa Aisato.

  Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H. C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall.

  Det er snart julaften, som også er dagen Julian blir 11 år. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer i peisen. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde og Julian tenker at jula rett og slett er avlyst.
  Så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

  «Snøsøsteren er en vakker, stemningsfull og klok bok som inneholder alt hjertet begjærer. Det er en førjulsbok å ta fram år etter år og glede seg over at man er levende og har noe godt i vente.» VG

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Kagge
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788248922056
  Sider
  188
  Emne
  Døden, Familie, Julen, Sorg, Vennskap
  Illustrert av
  Lisa Aisato

  Anbefalt

  Anbefalt